HEM K Våra Produkter K Smörjmedel & Kem

DIN LOKALA LEVERANTÖR

Smörjmedel & kem

Oavsett om du har åkeri, lantbruk, skogsbruk eller arbetar inom entreprenad kan vi erbjuda dig produkter som svarar upp mot dina behov och önskemål. Vi har egna hämtlager med de vanligaste produkterna i Borås och i Karlstad men det mesta skickas smidigt direkt hem till dig från våra leverantörer. Normal leveranstid 2-5 dagar från beställning beroende på produkt.

Kemi från Arom-dekor

Vi är auktoriserad återförsäljare av Arom-dekors produkter och erbjuder konkurrenskraftiga priser på Adblue, spolarvätska och glykol från Arom-dekor.

Läs produktkatalogen

Smörjmedel från Q8Oils

Vi är även auktoriserad återförsäljare av Q8Oils sortiment och erbjuder allt för transport, skog- och lantbruk, industri och marin.

Produktkatalog Agribroschyr

Hitta rätt produkt till ditt fordon eller maskin genom att använda Oljeguiden eller Oljeöversättaren nedan.
OLJEGUIDEN

Använd Oljeguiden och få rekommendationer till just ditt fordon eller maskin genom att välja märke och typ av modell. För personbilar räcker det att skriva in registreringsnumret.

OLJEÖVERSÄTTAREN

Använd Oljeöversättaren och leta snabbt reda på den produkt du använder idag och översätt den till en motsvarande produkt i Q8 Oils sortiment.

PERSONLIG SERVICE

Våra kunniga säljare står alltid beredda med personlig support vid behov och kan hjälpa dig till rätt produkter oavsett vilket varumärke du köper idag. Kontaktuppgifter till din lokala säljare hittar du här.

Produkt- & säkerhetsdatablad

Här hittar du det mesta om våra produkter på ett och samma ställe. Hör av dig till oss om du saknar information om någon produkt eller om du har någon fråga som du vill ha svar på. Vi finns här för att hjälpa dig på vägen.

Produktbladet beskriver produktens egenskaper, specifikationer och användningsområden.

I säkerhetsdatabladen finns information om produktens tekniska sammansättning samt hanterings- och skyddsåtgärder.