HEM K Tjänster

DIN LOKALA LEVERANTÖR

Hur kan vi stå till tjänst?

Vi tar rollen som leverantör till dig på största allvar och har som mål att överträffa dina förväntningar på oss både när det gäller säkra och snabba leveranser av bränsle till marknadsmässiga priser och service som håller vad den lovar.

Under våra många år i branschen har vi samlat på oss kompetens, kunskap och erfarenhet som vi använder för att skapa värde hos dig. Vi ser utmaningar som möjligheter till att välja nya vägar som lägger grunden för innovation och utveckling. Ett steg framåt, helt enkelt. Vi är nämligen övertygade om att allting alltid kan bli ännu bättre.

DIN LOGISTIKPARTNER

Bulkleveranser till din exakta position

Vi utför säkra och snabba leveranser av drivmedel och eldningsolja direkt hem till dig eller exakt där du befinner dig ute på fältet. Våra proffsiga chaufförer känner till varje vägkrok och gör sitt yttersta för att serva dig med omsorg och aktsamhet.

Alla chaufförer och tankbilsekipage uppfyller självklart gällande krav och regler och är godkända enligt svensk lagstiftning.

BESTÄLL BULKLEVERANS

Automatleveranser säkerställer din arbetsdag

Med automatleveranser ser vi  till att du alltid har bränsle i din cistern, så att du istället kan fokusera på din verksamhet och det som du är bäst på.

Är du storförbrukare eller har ojämn förbrukning? Då installerar vi gärna en digital nivåmätare så att du kan känna dig extra trygg. Genom smart och effektiv logistik kan vi sedan tillsammans minska vår miljöpåverkan ytterligare ett snäpp.

Snabba, trygga leveranser - inte bara lokalt

Förutom våra egna tankbilar som levererar bränsle till dig har vi även ett noga utvalt nätverk av transportörer som sträcker sig över hela Sverige så att vi kan vara nära dig oavsett var du befinner dig. För dig betyder det inte bara tillgänglighet och snabba leveranser utan också enkelhet att alltid ringa samma nummer, oavsett leveransadress. Vi sköter resten och ser till att du får rätt produkt till rätt plats exakt när du behöver den.

DIN KOMPETENSPARTNER

Rådgivning - vi delar gärna med oss av vår kunskap

Behöver du support?  Vi har varit med i branschen ett bra tag så tveka inte att dra nytta av vår expertis.  Goda råd behöver inte vara dyra. Vi är ett nyfiket företag som alltid törstar efter kunskap som vi gärna delar med oss av till dig som kund. Nya produkter, skatter, lagstiftning – vår bransch är en föränderlig värld och på senare tid ordentligt under luppen i media.

För att bäst kunna serva dig strävar vi alltid efter att hålla oss á jour och ligga i framkant. Vi arbetar nära våra leverantörer för att tillsammans stärka våra positioner in i framtiden.

Ditt bollplank vid nyetablering

Funderar du på att bygga en egen anläggning? Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom etablering, byggnation och de krav som myndigheterna ställer. Vi visar dig gärna vägen till leverantörer av pumpar, containerstationer, terminaler och kort-hanteringssystem och kan vara ditt bollplank för idéer, strategier och prissättning.  När du sedan drar igång levererar vi självklart bränslet till dig.

Branschkollega? Bli en Paroy-partner & minimera riskerna

Har du växtvärk eller vill du kanske slippa oron för kundförluster? Den höga prisbilden på bränsle och de låga marginalerna kan påverka likviditeten, inte minst vid expansion. Då kan ett partnerskap med oss vara lösningen för dig. Du fortsätter att sälja och leverera till dina kunder precis som vanligt, men vi tar kreditriskerna och sköter fakturering och reskontra. Tryggt och enkelt för dig.

DIN DEPÅPARTNER

Cistern & anläggning

Mindre tankar med enkla pumpar eller mer avancerade tankanläggningar med möjlighet till egna kort? Oavsett vilket cisternbehov du har så hjälper vi dig gärna att lösa det. Kanske kan du och grannarna ha en gemensam tank som vi på Paroy sätter upp. Då slipper ni både ansvar för anläggningen och risken för stöld.  Vi äger bränslet och ni tankar ut det ni behöver på Paroy-kortet mot faktura.

Få koll med pejl & slipp stressen

Hur mycket bränsle finns kvar? Ha koll på nivån i cisternen direkt i din telefon eller på datorn och undvik att det går tomt.  Du kan få ett mejl när nivån i tanken kommer till en viss punkt så att du vet när det är dags att beställa.

Eller så överlåter du ansvaret på oss. Vi arbetar främst med MCDs pejlsystem som ger dig en extra trygghet för nivåkontroll. Fördelen för oss (och miljön) är dessutom att vår logistik kan effektiviseras eftersom vi kan planera in din leverans på ordinarie rundor och inte behöva rycka ut akut. Win-win – det gillar vi på Paroy.

Vi är din partner

Tveka inte att höra av dig om det är något som vi kan hjälpa dig med och har du vägarna förbi så titta gärna in på en kopp kaffe. I vår digitala värld är det mänskliga mötet viktigare än någonsin, tycker vi. Vi ses!