HEM K Om oss

Vi är regionalt lokala.

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss på Paroy. Därför finns vi nära dig och ser till att din arbetsdag fungerar optimalt genom ett brett erbjudande, snabba leveranser och kunnig support. Med vårt tankkort i fickan kör du tryggt över hela Sverige.

Lär känna oss

Det är med stolthet som vi kan titulera oss som Sveriges största privatägda drivmedelskoncern. Våra ägare har sina rötter i de småländska skogarna och vår företagskultur genomsyras av den entreprenörsanda och kreativitet som finns där. Vi ser problem som möjligheter och försöker alltid hitta lösningar för att bättre kunna tillgodose våra kunders behov.

I mitten av 1960-talet började vi leverera diesel, villaolja och smörjoljor lokalt i Småland men sedan dess har vi vuxit rejält och verkar nu i stora delar av Sverige. Nyckeln bakom framgången har varit förmågan att anpassa oss till de förändringar som sker i branschen. Vi strävar efter att kunna erbjuda våra kunder de produkter som efterfrågas till marknadsmässiga priser och arbetar därför nära våra leverantörer för att tillsammans stärka våra positioner in i framtiden.

Vår försäljning och distribution som utgår från merparten av Sveriges oljedepåer kombinerar vi med vårt rikstäckande nät av återförsäljare och ombud. Tillsammans levererar vi över 200 miljoner liter per år till alla våra kunder runtom i Sverige som får bränsle via direktleveranser eller tankar på någon av våra många stationer – hitta närmsta station här. Vi har både ett eget åkeri som gör oss flexibla och kan ge dig snabba och säkra leveranser samt nära samarbetspartners i de delar av landet där vi själva inte kör.

Vi samlas under Paroy

Under 2021 valde vi att ta farväl av Svenska Oljebolaget, HGL Bränsle och BränsleCompaniet som varumärken och samla dem under det gemensamma namnet Paroy. Att vi bytte namn betyder inte att vi på något sätt är mindre lokala – tvärtom. Vi tror på att finnas närmare våra kunder och förstår vikten av att ha en lokal närvaro. Vår ambition är att fortsätta utöka vårt nätverk av tankstationer för att finnas där du finns.  Idag har vi sju kontor utspridda från Karlstad i norr till Ystad i söder och säljer produkter på allsköns dialekter.

Välkommen in om du har vägarna förbi!