HEM K Karriär

DIN LOKALA LEVERANTÖR

Jobba med oss

Kul att du är intresserad av att jobba hos oss på Paroy. Vi är ett härligt team som arbetar nära våra kunder och som det är lätt att trivas tillsammans med. Vi är alltid öppna för nya kontakter och kompetenser som kan göra Paroy ännu starkare. 

Lediga tjänster

Kundtjänstmedarbetare

Har du ett sinne för service och vill jobba i en ansvarstagande roll? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega på Paroy!

Dina arbetsdagar hos oss
Ditt arbete hos oss kommer innebära mycket kontakt med våra kunder och dina arbetsdagar kommer inkludera:

  • Kundmottagning i vår reception
  • Ordermottagning via mail och telefon
  • Avstämning och fakturering
  • Hantering av tankkortsansökningar
  • Övrig kundservice via besök, mail och telefon

Placeringsort: Anderstorp
Tjänst: Dagtid
Tillträde: Snarast möjligt
Omfattning: Visstidsanställning 1 år (Augusti 2023 – Juli 2024

Är det du som kommer trivas i denna roll och hos oss?
Som du märker är tjänsten bred och varierad och begreppet “allt i allo” ser vi passar för denna tjänst. Som person söker vi därför dig med ett prestigelöst förhållningssätt som trivs med arbetsuppgifter kopplade till kundkontakt och administration. Du är driven, har ett öppet och flexibelt sinne och är serviceinriktad till ditt sätt mot både kunder som kollegor. Vidare värdesätter du struktur och noggrannhet i ditt arbete och du trivs i en ansvarstagande roll där du både jobbar självständigt och i team med kollegor.

Du bör ha god datorvana och erfarenhet från likande arbetsuppgifter samt kunskaper i Excel är meriterande. Svenska hanterar du i tal och skrift. 

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Paroy.

Läs gärna mer och ansök via onepartnergroup.se.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Runesson på stina.runesson@onepartnergroup.se
alt. 0371-394101.

Spontanansökan

Även om du inte skulle hitta några lediga tjänster just nu, så får du gärna skicka en spontanansökan via knappen nedan. Vi är alltid öppna för nya kontakter och kompetenser som kan göra Paroy ännu starkare.