HEM K Karriär

DIN LOKALA LEVERANTÖR

Jobba med oss

Kul att du är intresserad av att jobba hos oss på Paroy. Vi är ett härligt team som arbetar nära våra kunder och som det är lätt att trivas tillsammans med. Vi är alltid öppna för nya kontakter och kompetenser som kan göra Paroy ännu starkare. 

Lediga tjänster

Chaufför sökes till Skåne

Älskar du ditt jobb som chaufför?
Har du dessutom erfarenhet av lastbil med släp och gillar utmaningar i vardagen? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Jobbet innebär bland annat transporter av drivmedel till en stor och varierande kundstock. Du som söker är noggrann, serviceinriktad och flexibel och är lika bekväm med att köra på en snöig skogsväg som på riksvägen. Vårt främsta mål är att skapa nöjda kunder och vi har ett stort fokus på kundbemötande och fordonsskötsel.

Krav:
* CE, YKB

Meriterande:
* ADR + ADR Tank

Personliga egenskaper:
* Engagerad, lojal & drivande
* Ansvarstagande & självgående
* God planeringsförmåga
* Noggrann & flexibel
* Lösnings- & serviceinriktad
* Bra på att jobba i team & att bygga relationer

Placeringsort: Tomelilla
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltidsanställning

Ansökan:
Kontakta Jonas Nordh med din ansökan eller för frågor kring tjänsten.
jonas.nordh@paroy.se
033- 475 027

Skicka din ansökan idag om du vill bli en del av vårt härliga team av chaufförer!

Administratör till Borås

Är du en person med analytiska färdigheter och ett öga för detaljer? Som administratör hos Paroy kommer du att ha en nyckelroll i vår faktureringsprocess och bidra till att förbättra våra administrativa rutiner. Ta chansen att utveckla dina färdigheter inom administration och problemlösning.  

Om tjänsten

Vad erbjuder rollen? I rollen som administratör hos Paroy spelar du en central roll för att säkerställa en smidig och effektiv faktureringsprocess och lagerhantering. Du kommer att fokusera på prissättning, fakturering och inventering, samt stödja kundtjänst vid behov.

Dina arbetsuppgifter

    • Avstämning av tankbilar och prissättning till kund
    • Prissättning och fakturering av produkter och tjänster
    • Hantering av lagervolymer och inventering av drivmedeltankar.
    • Orderregistrering och daglig prisändring på stationer. Du tillhör ett team om sju personer och arbetar på vårt kontor i Viared, Borås.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av administrativt arbete och är van vid att arbeta i olika system. Du behärskar Office-paketet, har god datavana samt erfarenhet av ordersystem. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har viss branschvana. Du är en person som trivs med administrativa arbetsuppgifter och kan hantera perioder med hög arbetsbelastning. Din förmåga att vara uppmärksam och din beslutsamhet gör att du kan ta initiativ och lösa problem effektivt, även när förutsättningarna snabbt förändras.

Placeringsort: Borås
Tillträde: Snarast möjligt
Omfattning: Heltidsanställning

Ansökan: Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 16 juni 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på  jens@effektiv.se 

 

Spontanansökan

Även om du inte skulle hitta några lediga tjänster just nu, så får du gärna skicka en spontanansökan via knappen nedan. Vi är alltid öppna för nya kontakter och kompetenser som kan göra Paroy ännu starkare.