HEM K Karriär

DIN LOKALA LEVERANTÖR

Jobba med oss

Kul att du är intresserad av att jobba hos oss på Paroy. Vi är ett härligt team som arbetar nära våra kunder och som det är lätt att trivas tillsammans med. Även om du inte skulle hitta några lediga tjänster just nu, så får du gärna skicka en spontanansökan via knappen nedan. 

Vi är alltid öppna för nya kontakter och kompetenser som kan göra Paroy ännu starkare. 

 

Lediga tjänster

Chaufför

Älskar du ditt jobb som chaufför? Har du dessutom erfarenhet av lastbil med släp och gillar utmaningar i vardagen? Då kan du vara den vi söker! Hör av dig till oss om du vill bli en del av vårt härliga team av chaufförer.

Dina arbetsdagar hos oss

Jobbet innebär bland annat transporter av drivmedel till en stor och varierande kundstock. Du som söker är noggrann, serviceinriktad och flexibel och är lika bekväm med att köra på en snöig skogsväg som på riksvägen. Vårt främsta mål är att skapa nöjda kunder och vi har ett stort fokus på kundbemötande och fordonsskötsel.

Krav: CE, YKB

Meriterande: ADR + ADR Tank

Tjänsten är en heltidsanställning.

Placeringsort: Borås

Kontakta Jonas Nordh med din ansökan eller för frågor kring tjänsten.
mail: jonas.nordh@paroy.se
Telefon: 033-475 027

Spontanansökan

Skicka in din spontanansökan, så hör vi av oss om vi har en tjänst som matchar din profil.

Vi är din partner

Tveka inte att höra av dig om det är något som vi kan hjälpa dig med och har du vägarna förbi så titta gärna in på en kopp kaffe. I vår digitala värld är det mänskliga mötet viktigare än någonsin, tycker vi. Vi ses!