HEM K Tankkortsansökan

DIN PARTNER GENOM SVERIGE

Paroy-kortet gör livet lite enklare

I vårt nätverk av egna stationer från Skåne till Värmland kan du tanka drivmedel av högsta kvalitet som uppfyller lagstadgade miljökrav under reduktionsplikten och svensk standard. På vissa av våra anläggningar går det även att tanka HVO som ett förnybart alternativ. En samling av produktblad och säkerhetsdatablad om de flesta av våra produkter finner du här.

Genom vårt kortsamarbete med exempelvis Oljeshejkerna, Qstar och Fundins Olja gör vi det dessutom ännu enklare för dig. Med ditt Paroy-kort i fickan färdas du tryggt över hela landet. Du hittar våra stationer och samarbetspartners här.

Nya publika tankanläggningar öppnas kontinuerligt så håll utkik efter en Paroy-station nära dig. Har du behov av att tanka på närmare håll eller till och med hemma hos dig är du välkommen att kontakta oss. Vi har många fler anläggningar än vad som syns på vår stationskarta just ute hos våra kunder. Hör av dig om du vill bli en av dem!

Ansök om tankkort för företag och privatpersoner

Här ansöker du snabbt och smidigt om Paroy-kort hos oss.  Självklart väljer du din egen PIN-kod och får alla dina tankningar samlade på en och samma faktura oavsett vilken station du besökt.

Du prissätts med veckopriser som gäller måndag till söndag alternativt stolppris om du tankar som privatkund. Storleken på din rabatt är kopplat till din förbrukning. Som företag kan du även få fordonsuppföljning så att du enkelt får kontroll över din förbrukning. Ring oss så berättar vi mer!

Vi är din partner

Tveka inte att höra av dig om det är något som vi kan hjälpa dig med och har du vägarna förbi så titta gärna in på en kopp kaffe. I vår digitala värld är det mänskliga mötet viktigare än någonsin, tycker vi. Vi ses!