HEM K Kvalitet & Miljö
Traktor ute på åkermark

DIN HÅLLBARHETSPARTNER

Kvalitet & Miljö

”Din lokala drivkraft” är vårt mantra och samtidigt en bra beskrivning på hur vi både tänker och arbetar hållbart. För vårt fokus är att finnas nära våra kunder och värna om det lokala. Det betyder bland annat att vi finns på landsbygden där det annars inte finns någon möjlighet att tanka. Det sparar många onödiga mil för alla de lantbrukare som är våra kunder. På samma sätt tänker vi när det gäller vårt eget åkeri. Vi kör lokalt och där vi själva inte är lokala anlitar vi noga utvalda samarbetspartners som är närmare kunden och som tänker som vi – färre antal mil är hållbart.

Vi vill mer

Vår verksamhet är baserad på försäljning och transport av drivmedel med egna tankbilar. Vi ser till att hålla vår fordonsflotta fräsch och uppdaterad för trygga och säkra leveranser. Vi arbetar aktivt med att effektivisera och optimera våra transporter för att minimera antalet mil per utkörd kubikmeter och hålla ned bränsleförbrukningen och därmed reducera bilarnas avtryck på miljön. Genom noggrann månatlig uppföljning av våra transporter hittar vi vägar för att bli ännu bättre. Vi vill mer.

 

 

 

Självklart är vi certifierade


ISO 9001 Kvalitet – en certifiering för effektiv kvalitetsledning med syfte att öka kundnöjdhet genom att kontinuerligt identifiera och arbeta med förbättringar. Paroy har varit certifierade sedan 12 april 2023.
ISO14001

 

CERTIFIKAT ISO 9001 KVALITET

 


ISO 14001 Miljö – ett miljöledningssystem som syftar till att underlätta för organisationer oavsett storlek att bedriva ett strukturerat och effektivt miljöarbete. Paroy har varit certifierade sedan 12 april 2023.
ISO14001

 

CERTIFIKAT ISO 14001 MILJÖ

 

 

Att arbeta hållbart

Att arbeta hållbart är för oss att värna om vår gemensamma miljö, skapa bra arbetsplatser för våra medarbetare och göra det enklare för dig som kund att göra hållbara val. I vårt hållbarhetsarbete har vi fokus på kontinuitet, framåtsträvan och långsiktiga relationer med leverantörer, kunder och medarbetare. För oss är det viktigt att ta sig an hållbarhetsarbetet från ett brett perspektiv så att både sociala aspekter, miljöhänsyn samt lönsamhet i hela verksamheten integreras.

Men att vara ett hållbart företag betyder mycket mer än att ta ett miljömässigt ansvar. Det betyder även att ta ansvar för våra medarbetare där trivsel, hälsa och välbefinnande är grundstenarna. Vi vill att alla som arbetar hos oss ska trivas, och vi är övertygade om att trygghet är något som ökar just trivseln. Därför driver vi vår verksamhet långsiktigt och lönsamt så att varje medarbetare vet att även nästa dag är en vanlig dag på jobbet

 

 

 

Hållbarhetsrapport

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete? I vår hållbarhetsrapport kan du läsa mer om hur vi arbetar med hållbarhetsfrågor hos oss.

 

LÄS HÅLLBARHETSRAPPORTEN HÄR

 

 

Hållbarhetsintyg

Behöver du veta hur stor andel av förnybart drivmedel som finns i det bränsle som du köper från oss? Inga problem, kontakta oss så hjälper vi dig ta fram ett underlag.

 

KONTAKTA DIN SÄLJARE

 

 

Miljömärkning vid pump

När du tankar hos oss hittar du detaljerad miljöinformation på våra drivmedelspunpar. Dekalerna visar bland annat det specifika drivmedlets utsläpp av växthusgaser, vilka fossila råvaror eller förnybara råvaror som ingår samt dess ursprungsland.

 

 

Vi är din partner

Tveka inte att höra av dig om det är något som vi kan hjälpa dig med och har du vägarna förbi så titta gärna in på en kopp kaffe. I vår digitala värld är det mänskliga mötet viktigare än någonsin, tycker vi. Vi ses!