HEM K Våra Produkter

DIN LOKALA LEVERANTÖR

Ett noga utvalt sortiment

Vårt sortiment är precis som vårt erbjudande i övrigt – alltid nära och av högsta klass.  För att säkra tillgång till det absolut bästa på marknaden arbetar vi nära en handfull större leverantörer och garanterar att produkterna uppfyller högsta kvalitet och svensk miljöstandard. Det kan du lita på.

Dessutom har vi självklart smörjmedel, AdBlue, spolarvätska, glykol och annat som behövs för att dina fordon ska fungera problemfritt.  Som helkund hos oss gör vi det ännu enklare för dig så att du istället kan fokusera på din verksamhet och det som du är bäst på.

Drivmedel

Vi säljer bara drivmedel som möter de högsta kraven på förbränning och avgasrening. Oavsett om vi levererar till din egen cistern eller om du tankar på någon av våra stationer erbjuder vi allt från diesel och bensin till förnybar HVO. På vissa av våra anläggningar finns dessutom AdBlue och spolarvätska. Vår stationskarta ger dig en enkel överblick över vilka drivmedel vi har på respektive station.

Uppvärmning

För uppvärmning hittar du här olika sorters eldningsoljor för cisterner placerade inomhus eller utomhus.

Vi erbjuder även en Eldningsolja Miljö med lägre svavelmängd och aromathalt som ger minimal rök-, sot- och koksbildning.

Smörjmedel & kem

Vi har ett brett utbud av smörjmedel som exempelvis motoroljor, hydrauloljor och smörjfetter som behövs för att dina fordon och maskiner ska må bra. Självklart hittar du även AdBlue, spolarvätska, glykol och andra kemitekniska produkter i vårt sortiment.

Våra kunniga säljare står alltid beredda med support vid behov och kan hjälpa dig till rätt produkter oavsett vilket varumärke du köper idag.

Produkt- & säkerhetsdatablad

Här har vi samlat produkt- och säkerhetsdatablad på ett och samma ställe för stora delar av vårt sortiment.