Beställ diesel, eldningsolja eller pellets

Välj produkt nedan för att se produktinformation.

Pellets

Den pellets vi levererar är 8 mm och kommer från Derome Bioenergi. Leverans sker på pall eller i bulkleverans. 1 pall består av 52 säckar och väger 832 kg. Minsta beställningsvolym är 4 pall eller 3 ton i bulkleverans. Om du vill beställa en mindre volym eller få en prisuppgift så kontakta oss på telefon 033 – 475 000. Leverans sker normalt inom 10 arbetsdagar. För “allmänna villkor” klicka på länk under pellets i fliken produkter.

Observera att du måste vara kund hos oss för att kunna använda detta formulär. Om fälten inte är korrekt ifyllda kommer vi inte att kunna behandla din order. Ditt kundnummer hittar du på din faktura. Du kan naturligtvis också kontakta oss på 033 – 475 000 om du har frågor.

Diesel

Minsta leveransvolym utan transportillägg är 1500 liter. Priset baseras på rådande världsmarknadspriser och fastställs vid respektive beställningstillfälle. Ring oss gärna på 033 – 475 000 för prisuppgift. Vår fordonsdiesel MK1 innehåller 5% RME.

På frågan “vill du vi skall fylla din tank” finns två alternativ. Om du kryssar i rutan “nej” så får du exakt den mängd du beställt. Om du kryssar i rutan “ja” så fyller vi hela tanken. Du måste dock i båda fallen ange önskad volym för att vår leveransplanering skall fungera.

Eldningsolja

Minsta leveransvolym utan transportillägg är 1500 liter. Priset baseras på rådande världsmarknadspriser och fastställs vid respektive beställningstillfälle. Ring oss gärna på 033 – 475 000 för prisuppgift. Tänk på att beställa eldningsolja för utomhusbruk om din tank inte är placerad i ett uppvärmt utrymme.

På frågan “vill du vi skall fylla din tank” finns två alternativ. Om du kryssar i rutan “nej” så får du exaktden mängd du beställt. Om du kryssar i rutan “ja” så fyller vi hela tanken. Du måste dock i båda fallen ange önskad volym för att vår leveransplanering skall fungera.


  Välj produkt

  Kundnr (*)

  Telefonnummer (*)

  E-post

  Kvantitet (liter) (*)

  Vill du att vi skall fylla din tank? (*)
  JaNej

  När vill du ha din olja levererad? (*)

  Övriga upplysningar