Butiken i Herrljunga upphör Postat 6 februari 2017

Inget är för evigt. Tyvärr har butiken som låg i anslutning till vår station i Herrljunga gått i konkurs. Det här påverkar dock inte tankstationen, som ägs och drivs av oss på Paroy. Du kan fortsätta tanka lokalt i Herrljunga precis som tidigare och betalar med ditt Paroykort, Visa eller Mastercard direkt vid pumpen. 

En julklapp till de modiga. Postat 20 december 2016

Om du frågar oss är de som arbetar för Läkare utan gränser riktiga hjältar.  De räddar liv och lindrar nöd där det behövs som mest – ofta i samband med kriser, krig och naturkatastrofer. Organisationen har över 31 000 lokalt anställda och 2900 fältarbetare, varav 130 är från Sverige. I år skänker vi vår julklapp till dem. God jul!

Svenska Oljebolaget köper Paroy Postat 30 september 2016

Den 1 augusti förvärvade Svenska Oljebolaget AB Paroy Energi AB. Köpet innebär att Paroy får en stark ägare med hög kompetens. Hans Paréus, tidigare delägare på Paroy, kommenterar affären:
”Vi ser fram emot ett nytt steg i vår utveckling och det finns många synergier i den här affären. Eftersom vi och Svenska Oljebolaget finns i närliggande områden innebär det en fortsatt stark lokal förankring. Dessutom främjar det bland annat miljön, inte minst genom möjligheten att effektivisera och minska transportavstånden ännu mer.”

Paroy kommer att fortsätta att driva och utveckla sin affärsmodell och varumärke. Hans Paréus tar över rollen som VD vilket bidrar till fortsatt trygghet för personal och kunder i regionen.

Fakta om köparen:
Svenska Oljebolaget AB är ett lokalt drivmedelsbolag med sitt huvudkontor i Anderstorp. 
Koncernen ägs av Weland AB Smålandsstenar och Höglandets Invest AB Nässjö vilket borgar för trygghet och långsiktighet.

Verksamheten består huvudsakligen av försäljning och distribution av drivmedel och smörjmedel. Koncernen Svenska Oljebolaget säljer idag ca 100 tusen kbm drivmedel per år genom egen distribution eller genom samarbetspartners.

Ny anläggning i Svenljunga för tungtrafik Postat 4 juli 2016

Nu har vi öppnat

Svenljunga nyVälkommen att tanka Diesel, HVO 100 eller Ad-blue på Spinnaregatan1, Svenljunga

Dalsjöfors öppnad Postat 21 mars 2016

IMG_7505Nu kan du tanka i Dalsjöfors igen ! Ombyggnationen är klar och vi hälsar dig välkommen att fylla tanken på ditt fordon. Lite längre fram kommer vi att fira med fina erbjudande. Följ oss gärna på Facebook.

Information om Dalsjöfors anläggningen Postat 23 december 2015

 Det genomförs just nu miljöarbeten på stationen i Dalsjöfors. Detta innebär i nuläget att stationen är stängd för tankning. Vi kommer vara tvungna att hålla stationen stängd över jul och nyårshelgen men räknar med att få den i drift igen under januari månad. Vi ber om överseende för besvär som arbetet orsakar och hoppas att vi så snart som möjligt kan hälsa er välkomna till en bättre station.

Skattehöjning 2016? Postat 14 december 2015

Regeringen kommer snart att besluta om en eventuell skattehöjning på drivmedel från och med 1 januari 2016. I vår sammanställning nedan kan du se exakt hur skattehöjningen skulle påverka priserna per kubik. Samtliga exempel är exklusive moms. Vi återkommer så snart vi vet om förslaget antas.

PAROY_tabell_skatt

 

Torestorp Postat 1 december 2015

Stationen stängs

 

Under vecka 51 kommer vi att stänga stationen. Detta med anledning av att ett förnyat tillstånd inte är möjligt, då brandklassningen inte tillåter att stationen ligger nära bostadshus.

Vi hänvisar istället till våra anläggningar i Älekulla, Kinna (Ehns Gata Näs ind. Område), Mjöbäck (Ica Monicander’s) eller Derome (Ica).

Vi vill passa på att tacka alla Er som nyttjat anläggningen  genom åren.

Smörjmedelskampanj, erbjudande t o m 16 oktober Postat 30 september 2015

PRa-355_Paroy_banner 302x250

Ny dieselanläggning Postat 12 juni 2015

Vi har nu öppnat en ny anläggning för diesel på Karlsnäsvägen 14 i Ulricehamn

IMG_5384